Steun je favoriete jeugdvereniging
10 actieflapjes = 1L gratis *

Stuur je favoriete jeugdvereniging op kamp met gratis* Joyvalle® melk!

Spelletjes, wandelingen, lekker zot doen: op zomerkamp beleven kinderen de tijd van hun leven. Dé bondgenoot voor al die wilde avonturen: Joyvalle® melk. Da’s lekkere melk van bij ons, van AA-kwaliteit en verrijkt met vitamine D!

Zo maak je je favoriete kids dolblij:

Je kinderen, kleinkinderen, neefjes of jongeren uit de buurt: jij kiest zelf wie je op kamp stuurt met heerlijke Joyvalle® melk! Knip, spaar en draag je flapje bij aan een fan-tas-tische zomer!

<strong>Koop en geniet</strong> van Joyvalle<sup>®</sup>
Koop en geniet van Joyvalle®
<strong>Knip</strong> het actieflapje van de verpakking
Knip het actieflapje van de verpakking
<strong>Geef</strong> de actieflapjes <span uk-tooltip="Vraag even na bij je favoriete jeugdvereniging"><u>op tijd</u><sup>*</sup></span> aan je favoriete jeugdvereniging
Geef de actieflapjes op tijd* aan je favoriete jeugdvereniging

Op welke 4 Joyvalle® producten vind je de actieflapjes?

Op welke 4 Joyvalle<sup>®</sup> producten vind je de actieflapjes?

*Spaaractie geldig tot 15 augustus 2022. Enkel geldig voor kampen van jeugdverenigingen tijdens de zomervakantie. Dit is een commerciële actie, er is geen link tussen Joyvalle® en de jeugdverenigingen. Klik hier voor het volledige reglement.

Als de zomerkampen niet kunnen doorgaan omwille van coronamaatregelen, blijft de actie geldig. Zo steunt Joyvalle® de jeugdverenigingen bij hun heropstart met gratis melk!