Ook beter voor de planeet

Ook wij houden van een groenere planeet. Daarom proberen we elke dag onze ecologische impact een beetje meer te verminderen. Door de meest recycleerbare verpakkingen te gebruiken die optimale garanties bieden op gebied van bewaring en voedselveiligheid. Zijn ze perfect? Nee, nog niet. Natuurlijk moeten we nog verdere inspanningen leveren om 100% recycleerbaar te worden. Maar we werken eraan!

Ecologischer en beter voor het milieu

Net zoals jij houden wij van een groenere planeet. Daarom is Joyvalle melk verkrijgbaar in een duurzamer Tetra Pak®, voor meer dan 80% gemaakt van plantaardige materialen. Dit betekent: minder plastic in onze verpakkingen.

Bovendien is het karton vervaardigd uit FSC-gecertificeerd karton van verantwoorde herkomst. Dit draagt bij tot de wereldwijde bescherming van de bepaalde bossen. Deze verpakking is dus recycleerbaar. Draag ook jouw steentje bij en sorteer ze bij het PMD.

Ook jij hebt de juiste reflex voor de natuur

Zodra je klaar bent met je Joyvalle pack: maak hem helemaal leeg, draai de dop er weer op en gooi de verpakking bij het PMD. Op deze manier komt hij direct in het recycleercircuit terecht.

En het rietje van het brikje ? PMD of papier? Ook bij het PMD. Heb je alles opgedronken, dan duw je het rietje volledig in de verpakking. Zo wordt het rietje samen met de rest van de verpakking verzameld. Lekker makkelijk !

Samen tegen voedselverspilling

Al onze producten hebben een ‘ten minste houdbaar tot’-datum. En goed nieuws! Je mag onze producten ook na die datum consumeren. Als je het product goed bewaart, de verpakking niet beschadigd is en je de ‘Kijk, ruik, proef’-test doet, dan kan je nog steeds van onze heerlijke producten genieten.